.

Meld je aan voor deze gratis cursus voor professionals

Van struisvogel naar geluksvogel

3 video's waarin problemen als therapietrouw, motivatie, weerstand en veranderprocessen behandeld worden. Hierdoor kan de autonomie en zelfstandigheid van je client toenemen en zullen de resultaten verbeteren. Meld je aan en je kunt gelijk starten.

Aanmelden
 
Voornaam *
Achternaam *
Vooropleiding of beroep *
E-mailadres *
 

Wat kun je van deze cursus verwachten?

3 video’s waarin je leert het contact met je client op een bewuste manier in te zetten als behandel-tool. Deze korte cursus helpt je bij het vinden van oplossingen die te maken hebben met motivatieproblemen van je cliënt.

Het geeft tools om therapietrouw te bevorderen en dus je resultaten te verbeteren. Goede resultaten betekent hier niet een vette bankrekening, maar een tevreden cliënt en dus een tevreden gevoel voor jou!

Je cliënt wordt meer autonoom, meer zelfstandig en kan zelf de veranderprocessen in gang zetten of handhaven. Jij hoeft alleen maar achter over te leunen, makkelijk toch?

De doelstelling van deze cursus is om je meer kennis aan te reiken waardoor je weerstand bij je cliënt of bij jezelf kunt herkennen en keren. Iedere les heeft een opdracht zodat je de les in de praktijk leert toepassen of een tip voor een boek, een artikel of een interessante website.

Maar het belangrijkste is ‘leren van elkaar’ en omdat dit een online training is doen we dat via een exclusieve Facebook groep.

Voor sommigen zal deze cursus een opfrissing zijn van ooit opgedane kennis en het zal voor sommigen helemaal nieuw zijn.

Deze cursus is echt alleen bedoeld voor mensen die cliënten behandelen en niet voor pijn patiënten zelf.

Wat vinden anderen van deze cursus?

Hi Hanneke, Wat je doet vind ik bijzonder en wie je bent nog meer. Een warm, oprecht en rechtdoorzee mens met passie, kennis, kunde & lef. Datgene wat je gisteren tegen mij zei heeft me geraakt. En toeval of niet maar vandaag kwam de opening om het gesprek aan te gaan en te vertellen hoe ik me voel, waar ik mee zit en wat het met me doet. Een mooi begin van een nieuwe fase. Dank je wel!

- Linda

Dank je wel Hanneke! Ik zit nu in mijn afstudeerfase en dit overzicht komt erg van pas.

- Sandra, Student Fysiotherapie

Dat is nog best ingewikkelde kost. Toch helpt het me om mijn klanten beter te begrijpen en ze niet als zeurpieten te zien. Het is misschien niet netjes maar klanten die denken dat ik ze wel van hun pijn af kan helpen terwijl ze zelf geen verantwoording nemen, daar blijf ik moeite mee houden.

- Willem, Masseur

De filmpjes vind ik altijd heel verhelderend!

- Wilemsen, Coach

Waarderen de video's en de training met een 8,7

De video's zijn praktisch, helder en duidelijk. Het geeft een goede voorbereiding op de training.

- Cursisten van de specialisatie chronische pijn, Opleiding Triggerpointcoach

De voordelen van online leren

De lessen zijn te bekijken vanaf desktop, tablet en smartphone. Waar je gaat kijken? Dat bepaal je zelf, het enige wat je nodig hebt is internet.

Bij sommige lessen horen ook één of meerdere bijlagen. Deze worden geheel gratis beschikbaar gesteld en kun je downloaden zo vaak je wilt.

De lessen bekijken doe je in je eigen tijd, wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt de lessen ook pauzeren en later verder kijken. De lessen blijven ook na afronding van je cursus beschikbaar.

Is iets je na het bekijken van de les nog niet duidelijk en heb je vragen? Stel deze in de speciale FaceBook pagina waar anderen en de docent je kunnen adviseren.